TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
      Δεv βρέθηκαν
      αποτελέσματα
      Η ISOPLUS παρουσιάζει στην Ελλάδα την σειρά φυσικών καλλυντικών dr.organic

      Η ISO-PLUS καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά την dr.organic, την 1η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά η οποία είναι πραγματικά εμπνευσμένη από τη φύση.  Στην dr.organic κάθε ενεργό συστατικό χρησιμοποιείται σαν βάση για τη δημιουργία των προϊόντων της. Και αυτό γιατί στην dr.organic υπάρχει ακλόνητη η πίστη ότι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία και την ευεξία ξεκινάει με τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας εξωτερικά, είναι βιολογικά και τόσο φυσικά όσο και αυτά που καταναλώνουμε εσωτερικά.

      Έτσι η σειρά dr.organic δημιουργεί και περιέχει μοναδικά, φυσικά προϊόντα, τα οποία έχουν λειτουργικό design, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν τις βιο-ενεργές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που περιέχονται σε κάθε προϊόν.

      Για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος, χρησιμοποιήθηκαν 8 διαφορετικά συστατικά, το καθένα με τις ιδιαίτερες ευεργετικές του ιδιότητες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι 8 ομώνυμες σειρές περιποίησης της Dr.organic:
      • Βιολογική Αλόη Βέρα
      • Βιολογικό Tea Tree (Τεϊόδεντρο)
      • Βιολογική Βιταμίνη Ε
      • Βιολογικό Μέλι Μανούκα
      • Βιολογικό Λάδι Ελιάς
      • Βιολογικός Βασιλικός Πολτός
      • Βιολογικό Έλαιο Τριαντάφυλλου
      • Βιολογικό Ρόδι

      Όλα τα προϊόντα dr.organic κάνουν χρήση μόνο των πιο εκλεκτών φυσικών και βιολογικών πρώτων υλών. Με προέλευση από κάθε γωνία του πλανήτη, κάθε συστατικό είναι αυστηρά ελεγμένο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή του με τις ακριβείς οδηγίες ποιότητάς. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μεθόδους απόσταξης, η dr.organic διασφαλίζει ότι διατηρούνται όλα τα δραστικά συστατικά, με σκοπό την δημιουργία προϊόντων τα οποία είναι πλήρως αποτελεσματικά.

      Τα προϊόντα dr.organic δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν παραβένες (parabens), sodium lauryl sulphate (SLS) ή τεχνητά αρώματα. Επίσης, με εξαίρεση των ενεργών συστατικών όπως το μέλι, δεν χρησιμοποιούνται στα προϊόντα dr.organic συστατικά ζωικής προέλευσης, ενώ αποφεύγεται η χρήση πετροχημικών, όπως η παραφίνη και το πετρέλαιο, και προτιμάται η χρήση φυτικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Τέλος, δεν χρησιμοποιούνται γενετικά μεταλλαγμένοι ή τροποποιημένοι οργανισμοί για να διασφαλιστεί ότι όλα τα σκευάσματα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, ενώ μόνο όπου είναι απαραίτητο χρησιμοποιούνται συντηρητικά φυσικής προέλευσης μόνο της υψηλότερης ποιότητας για τη διασφάλιση της διάρκειας ζωής των προϊόντων.

      Και όλα αυτά…γιατί στην dr.organic πιστεύουμε ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα…