TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   Στην ISOPLUS θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους αποτελεσματικές λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, γεμάτη υγεία και ευεξία! Και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από τις μάρκες που επιλέγουμε να διαθέτουμε στην αγορά, μάρκες που είναι στενά συνδεδεμένες με την καινοτομία, την εξειδίκευση, την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και τη συνεχή διάθεση για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη. Ανακαλύψτε τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά της ISOPLUS!

   myelements

   Θωρακίζει ό,τι αξίζει!

   H myelements δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 εσωκλείοντας όλη την εμπειρία και γνώση της ISOPLUS από το 1986 έως και σήμερα για τον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, η σειρά myelements αναπτύσσει και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που σχεδιάζονται με βάση τα διεθνή πρότυπα, και από επιλεγμένες πρώτες ύλες. Είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή που τον ενδιαφέρει το ευ ζην, η άσκηση και η ομορφιά, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα προσιτά, ποιοτικά και εύκολα στη χρήση για όλη την οικογένεια.

   Βρείτε το κατάλληλο προϊόν myelements για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   Optima

   H φυσική επιλογή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

   Η Optima® δημιουργήθηκε το 1994 και από τότε έως σήμερα προσφέρει κορυφαία φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης και υγείας, με όραμά της να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα και μυαλό. Tα προϊόντα της δημιουργούνται με βάση την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο, την αφοσίωση στην εξεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών απ’ όλο τον κόσμο, την επένδυση στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής. Έτσι, τα προϊόντα της Optima αποτελούν τη φυσική επιλογή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

   Βρείτε το κατάλληλο προϊόν Optima® για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   dr.organic

   Σειρά περιποίησης με φυσικά βιο-ενεργά συστατικά

   H dr.organic με γνώμονα ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα, δημιουργεί βιολογικές σειρές καλλυντικής περιποίησης, κάθε μία εκ των οποίων βασίζεται σε ένα βασικό ενεργό συστατικό. Τα συστατικά αυτά  διατηρούν ακέραιες τις βιο-ενεργές τους ιδιότητες, δηλαδή όλες εκείνες τις φυσικές ευεργετικές τους ιδιότητες που τα καθιστούν μοναδικά!  Όλα τα προϊόντα περιέχουν μόνο τις πιο εκλεκτές φυσικές πρώτες ύλες, ενώ δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και μαλλιών έχουν αναπτυχθεί 14 διαφορετικές σειρές από 14 βιο-ενεργά συστατικά, καθένα με τις δικές του ευεργετικές του ιδιότητες.

   Βρείτε το ιδανικό προϊόν dr.organic για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   Mustela

   Mustela Όλα αρχίζουν με το δέρμα

   Η Mustela®, Νο1 μάρκα στη Γαλλία, αποτελεί τον ειδικό στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά και μαμάδες, για πάνω από 60 χρόνια. Ειδικότερα, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος, καλύπτοντας κάθε καθημερινή αλλά και εξειδικευμένη ανάγκη. Όλα τα προϊόντα Mustela® είναι ασφαλή στη χρήση από την πρώτη  στιγμή της γέννησης κι έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η οποία βασίζεται σε 843 πατέντες & 54 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Περιέχουν 92% φυσικά συστατικά, κατά μέσο όρο, ενώ είναι απαλλαγμένα από parabens, phthalates, αλκοόλ και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Η υπέροχη υφή και μοναδική μυρωδιά των προϊόντων Mustela® δημιουργούν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση!

   Βρείτε το κατάλληλο Mustela® προϊόν για εσάς και το μωρό σας!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   Soskin

   Δερμοκαλλυντικά προϊόντα βιομιμητικής τεχνολογίας

   Η SOSKIN από το 1992 μέχρι και σήμερα, με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας, εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε τύπου επιδερμίδας και σχεδιάζει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο με μία υπόσχεση: Πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά στην όψη. Xάρη στη βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται.

   Βρείτε το ιδανικό SOSKIN προϊόν για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ