TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

   Στην ISOPLUS, εδώ και πάνω από 30 χρόνια οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής κατέχοντας ηγετική θέση. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο κάνουμε το όραμά μας πράξη: να προσφέρουμε στους ανθρώπους αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για να βελτιώσουν την υγεία τους και να απολαμβάνουν μια πιο ποιοτική ζωή κάθε μέρα!

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   Healthyme logo
   ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

   Μπείτε στο healthyme.gr,το portal της ISOPLUS  για την υγεία και την ευεξία, και ανακαλύψτε κι εσείς χρήσιμα άρθρα, συμβουλές και προτάσεις για το πώς μπορούμε:

   • να δημιουργήσουμε μια νέα καθημερινότητα γεμάτη υγεία και ευεξία
   • να υιοθετήσουμε υγιεινές συνήθειες μέσω της διατροφής και άσκησης
   • να παραμένουμε γεμάτοι ενέργεια και με ευχάριστη διάθεση
   • να έχουμε μια συνολικά καλύτερη ποιότητα ζωής
   ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ HEALTHYME
   TA BRANDS ΜΑΣ
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f837%2fsolgar colored

   Solgar

   Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

   H Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan στη Νέα Υόρκη και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, για την προάσπιση της υγείας μας. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη, η Solgar σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κύρια χαρακτηριστικά τους την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Πάνω από 450 προϊόντα, σε πάνω από 50 χώρες μέσα από 70 και άνω χρόνια αριστείας. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν Solgar για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND SOLGAR
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f1905%2fnatures bounty logo 224x40 pix

   Nature's Bounty

   Reach Your Healthy Best

   Η Nature’s Bounty® ιδρύθηκε το 1971 στην Αμερική με το όραμα της δημιουργίας συμπληρωμάτων διατροφής υψηλών προδιαγραφών προσιτά για όλους. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής με εκλεκτές πρώτες ύλες, δημιουργεί με συνέπεια εδώ και πάνω από 45 χρόνια συμπληρώματα διατροφής εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και ευεξίας της καθημερινότητας. Η σειρά έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καθοδηγεί τον καταναλωτή εύκολα και γρήγορα στην επιλογή του κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής και να τον βοηθά να φτάνει στα βέλτιστα επίπεδα υγείας του κάθε μέρα. Βρείτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής Nature’s Bounty® για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND NATURE'S BOUNTY
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f832%2fmyelements colored

   myelements

   Iσορροπία & ποιότητα στην καθημερινή μας ζωή!

   H myelements δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 εσωκλείοντας όλη την εμπειρία και γνώση της ISOPLUS από το 1986 έως και σήμερα για τον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, η σειρά myelements αναπτύσσει και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που σχεδιάζονται με βάση τα διεθνή πρότυπα, και από επιλεγμένες πρώτες ύλες. Είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή που τον ενδιαφέρει το ευ ζην, η άσκηση και η ομορφιά, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα προσιτά, ποιοτικά και εύκολα στη χρήση για όλη την οικογένεια. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν myelements για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND MYELEMENTS
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f838%2foptima colored

   Optima

   H φυσική επιλογή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

   Η Optima® δημιουργήθηκε το 1994 και από τότε έως σήμερα προσφέρει κορυφαία φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης και υγείας, με όραμά της να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα και μυαλό. Tα προϊόντα της δημιουργούνται με βάση την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο, την αφοσίωση στην εξεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών απ’ όλο τον κόσμο, την επένδυση στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής. Έτσι, τα προϊόντα της Optima αποτελούν τη φυσική επιλογή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν Optima® για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND OPTIMA
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f33%2forganic colored

   dr.organic

   Σειρά περιποίησης με φυσικά βιο-ενεργά συστατικά

   H dr.organic με γνώμονα ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα, δημιουργεί βιολογικές σειρές καλλυντικής περιποίησης, κάθε μία εκ των οποίων βασίζεται σε ένα βασικό ενεργό συστατικό. Τα συστατικά αυτά  διατηρούν ακέραιες τις βιο-ενεργές τους ιδιότητες, δηλαδή όλες εκείνες τις φυσικές ευεργετικές τους ιδιότητες που τα καθιστούν μοναδικά!  Όλα τα προϊόντα περιέχουν μόνο τις πιο εκλεκτές φυσικές πρώτες ύλες, ενώ δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν dr.organic για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND DR.ORGANIC
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f835%2fmustela colored

   Mustela

   Όλα αρχίζουν με το δέρμα

   Η Mustela®, Νο1 μάρκα στη Γαλλία, αποτελεί τον ειδικό στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά και μαμάδες, για πάνω από 60 χρόνια.Ειδικότερα, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος, καλύπτοντας κάθε καθημερινή αλλά και εξειδικευμένη ανάγκη. Όλα τα προϊόντα Mustela® είναι ασφαλή στη χρήση από την πρώτη  στιγμή της γέννησης κι έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η οποία βασίζεται σε 843 πατέντες & 54 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Περιέχουν 95% φυσικά συστατικά, κατά μέσο όρο, ενώ είναι απαλλαγμένα από parabens, phthalates, αλκοόλ και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Η υπέροχη υφή και μοναδική μυρωδιά των προϊόντων Mustela® δημιουργούν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση! Βρείτε το κατάλληλο Mustela® προϊόν για εσάς και το μωρό σας!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND MUSTELA

   ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

   ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ISOPLUS

   Μπείτε στην επιτυχημένη ομάδα μας

   Στην ISOPLUS εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο μας την διαρκή εξέλιξη, την περαιτέρω ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας. Στο πλαίσιο αυτό oι άνθρωποί μας αποτελούν αδιαμφισβήτητα τη βάση για την συνεχή εξέλιξη, και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βρισκόμαστε στην κορυφή.Εξασφαλίζουμε για αυτούς ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον όπου η ομαδικότητα, η καλή επικοινωνία, η εξέλιξη και η επιβράβευση είναι πρωταρχικοί μας στόχοι.

   Αν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας μας στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@iso-plus.gr ή κάντε αίτηση στην θέση που σας ενδιαφέρει.

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ