TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

   Στην ISOPLUS, εδώ και πάνω από 30 χρόνια οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής κατέχοντας ηγετική θέση. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο κάνουμε το όραμά μας πράξη: να προσφέρουμε στους ανθρώπους αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για να βελτιώσουν την υγεία τους και να απολαμβάνουν μια πιο ποιοτική ζωή κάθε μέρα!

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   TA BRANDS ΜΑΣ
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f2267%2fmyelements 500x500

   myelements

   Θωρακίζει ό,τι αξίζει!

   H myelements δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 εσωκλείοντας όλη την εμπειρία και γνώση της ISOPLUS από το 1986 έως και σήμερα για τον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία η σειρά myelements προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, που θωρακίζουν τον οργανισμό, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα. Είναι πάντα δίπλα του, προτρέποντάς τον να αναζητήσει και να υιοθετήσει ως τρόπο ζωής το διαφορετικό, τη φροντίδα της υγείας, την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση που θα τον οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

   Βρείτε το κατάλληλο προϊόν myelements για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND MYELEMENTS
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f838%2foptima colored

   Optima

   H φυσική επιλογή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

   Η Optima® δημιουργήθηκε το 1994 και από τότε έως σήμερα προσφέρει κορυφαία φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης και υγείας, με όραμά της να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα και μυαλό. Tα προϊόντα της δημιουργούνται με βάση την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο, την αφοσίωση στην εξεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών απ’ όλο τον κόσμο, την επένδυση στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής. Έτσι, τα προϊόντα της Optima αποτελούν τη φυσική επιλογή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν Optima® για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND OPTIMA
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f33%2forganic colored

   dr.organic

   Σειρά περιποίησης με φυσικά βιο-ενεργά συστατικά

   H dr.organic με γνώμονα ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα, δημιουργεί βιολογικές σειρές καλλυντικής περιποίησης, κάθε μία εκ των οποίων βασίζεται σε ένα βασικό ενεργό συστατικό. Τα συστατικά αυτά  διατηρούν ακέραιες τις βιο-ενεργές τους ιδιότητες, δηλαδή όλες εκείνες τις φυσικές ευεργετικές τους ιδιότητες που τα καθιστούν μοναδικά!  Όλα τα προϊόντα περιέχουν μόνο τις πιο εκλεκτές φυσικές πρώτες ύλες, ενώ δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν dr.organic για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND DR.ORGANIC
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f835%2fmustela colored

   Mustela

   Όλα αρχίζουν με το δέρμα

   Η Mustela®, Νο1 μάρκα στη Γαλλία, αποτελεί τον ειδικό στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά και μαμάδες, για πάνω από 60 χρόνια.Ειδικότερα, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος, καλύπτοντας κάθε καθημερινή αλλά και εξειδικευμένη ανάγκη. Όλα τα προϊόντα Mustela® είναι ασφαλή στη χρήση από την πρώτη  στιγμή της γέννησης κι έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η οποία βασίζεται σε 843 πατέντες & 54 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Περιέχουν 95% φυσικά συστατικά, κατά μέσο όρο, ενώ είναι απαλλαγμένα από parabens, phthalates, αλκοόλ και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Η υπέροχη υφή και μοναδική μυρωδιά των προϊόντων Mustela® δημιουργούν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση! Βρείτε το κατάλληλο Mustela® προϊόν για εσάς και το μωρό σας!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND MUSTELA
   S3.gy.digital%2fisoplus%2fuploads%2fasset%2fdata%2f2319%2fsoskin logo 160x140

   Soskin

   Tεχνολογία που μιμείται το δέρμα

   Η SOSKIN από το 1992 μέχρι και σήμερα, με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας, εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε τύπου επιδερμίδας και σχεδιάζει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο με μία υπόσχεση: Πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά στην όψη. Xάρη στη βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται. Βρείτε το ιδανικό SOSKIN προϊόν για εσάς!

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND SOSKIN

   ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

   ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS

   ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ISOPLUS

   Μπείτε στην επιτυχημένη ομάδα μας

   Στην ISOPLUS εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο μας την διαρκή εξέλιξη, την περαιτέρω ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας. Στο πλαίσιο αυτό oι άνθρωποί μας αποτελούν αδιαμφισβήτητα τη βάση για την συνεχή εξέλιξη, και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βρισκόμαστε στην κορυφή.Εξασφαλίζουμε για αυτούς ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον όπου η ομαδικότητα, η καλή επικοινωνία, η εξέλιξη και η επιβράβευση είναι πρωταρχικοί μας στόχοι.

   Αν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας μας στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@iso-plus.gr ή κάντε αίτηση στην θέση που σας ενδιαφέρει.

   ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ