TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

   Στην ISOPLUS, μένοντας πιστοί στο όραμά μας για καλύτερη ποιότητα ζωής και έχοντας πάντα ως κέντρο της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο, εφαρμόζουμε πρακτικές που διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, τη  φροντίδα και ανάπτυξη του ανθρώπου, την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου και την προστασία του περιβάλλοντος. Έτσι έχουμε θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού μας σχεδιασμού με ενέργειες που συνεχώς αναπτύσσουμε:

   • Διασφαλίζουμε την Ποιότητα & Ασφάλεια

   Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε καθημερινά είναι προτεραιότητά μας. Έτσι, και καθώς η γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε μεγαλώνει συνεχώς, διασφαλίζουμε την υψηλή τους ποιότητα σε όλα τα στάδια, από την επιλογή των συνεργατών-εταιριών και των προδιαγραφών παραγωγής των προϊόντων, έως και την παρουσίαση και διάθεσή τους στους καταναλωτές.

   • Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας & το κοινωνικό σύνολο

   Έχοντας ως πυρήνα της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο και με γνώμονα την πεποίθησή μας ότι η επιχειρηματική επιτυχία και η ανάπτυξη της εταιρίας μας βασίζεται στους ανθρώπους μας, υιοθετούμε συνεχώς τρόπους για τη φροντίδα και εξέλιξή τους. Έτσι:

   • Υιοθετούμε δομές και πρακτικές, μέσω ενδοεπιχειρησιακών και όχι μόνο προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης που συμβάλλουν στην αξιοποίηση και περεταίρω ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των ανθρώπων μας, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκμάθηση ξένων γλωσσών κ.λπ.
     
   • Θέτουμε ως πρωταρχικό μας στόχο την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων μας παρέχοντας δωρεάν ετήσιο check up, πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης, και πρόσβαση σε συμβουλευτική υγείας από το εξειδικευμένο επιστημονικό μας προσωπικό. Παράλληλα, μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας των ίδιων των εργαζομένων, έχει δημιουργηθεί η Τράπεζα Αίματος ISOPLUS, για την κάλυψη ενδεχόμενων αναγκών τους αλλά και αναγκών οποιοδήποτε συνανθρώπου. Ταυτόχρονα διενεργούνται σεμινάρια πρώτων βοηθειών και πυρασφάλειας από πιστοποιημένους εκπαιδευτές ενισχύοντας έτσι  την ασφάλεια στο  εργασιακό περιβάλλον.
     
   • Διατηρούμε μια εργασιακή καθημερινότητα που διέπεται από τις αξίες της εταιρίας, όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται με διαφάνεια και αξιοπρέπεια και παρέχονται ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, δίκαιες αμοιβές, δημιουργώντας έτσι μια καθημερινότητα που ευνοεί το ομαδικό πνεύμα. Παράλληλα, αναζητούμε συνεχώς νέα στελέχη με όραμα και διάθεση να κάνουν την αποστολή μας και δική τους αποστολή.
     
   • Φροντίζουμε να παραμένουν αναλλοίωτες και να ενισχύονται σημαντικές αξίες, όπως το ομαδικό πνεύμα, η συναγωνιστικότητα, η εμψύχωση και η προαγωγή του ευ ζην μέσα από κοινές δραστηριότητες που διοργανώνονται, όπως η διοργάνωση team building,  η συμμετοχή σε αγώνες δρόμου, και άλλες δραστηριότητες

   Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο ανήκουμε, και θέλοντας να κάνουμε το όραμά μας για έναν καλύτερο τρόπο ζωής πραγματικότητα, καλλιεργούμε την έννοια της εταιρικής προσφοράς αλλά και του εθελοντισμού, διοργανώνοντας δράσεις στις οποίες συμμετέχουμε τόσο ως εταιρία όσο και ατομικά . Έτσι:

   • Δίνουμε κοινωνικό χαρακτήρα στην Casual Friday προσφέροντας το ποσό που συγκεντρώνεται από τη συμμετοχή των εργαζομένων στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ κάθε χρόνο το ποσό αυτό διπλασιάζεται από την εταιρία μας.
     
   • Συμμετέχουμε σε αγώνες δρόμου, δράση η οποία πλαισιώνεται πάντα από κοινωνικό έργο.
     
   • Υποστηρίζουμε το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας με συνεχείς δράσεις, όπως:
    • Η επιχορήγηση και επίβλεψη έργου ανάπλασης & εγκατάστασης θέρμανσης σε κτίριο του ιδρύματος
    • Προσφορά γραφικής ύλης, παιχνιδιών, ρουχισμού, τροφίμων και προϊόντων όπως καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Νηπιοτροφείο
    • Επισκέψεις του προσωπικού τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο ώστε να δώσουν δώρα, αλλά και να μιλήσουν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα
      
   • Δημιουργήσαμε «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών» καθώς και “Τράπεζα Αίματος ISOPLUS” και στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε 2 φορές τον χρόνο Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και το προσωπικό της ISOPLUS. Σκοπός είναι η προαγωγή της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, η κοινωνική συνεισφορά της εταιρίας μέσω της προσφοράς αίματος σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και η έμπρακτη προσφορά και αλληλεγγύη μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρίας.
     
   • Συμμετέχουμε ενεργά ως πολίτες στη δράση καθαρισμού των παραλιών της Νοτίου Αττικής, έπειτα από την μόλυνση που προκλήθηκε από την διαρροή πετρελαίου στο Σαρωνικό.
     
   • Προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στην ενέργεια που οργανώνεται από το Act4Greece για την συγκέντρωση πόρων με σκοπό της ενίσχυση και υποστήριξη της προετοιμασίας νέων αθλητών για τους Ολυμπιακούς και Παρολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020.
     
   • Συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια, για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων «Ατυχήματα», με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.
     
   • Επενδύουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

   Στην ISOPLUS θέλουμε όπως φροντίζουμε τους ανθρώπους, να φροντίζουμε και το περιβάλλον στο οποίο όλοι ζούμε. Για τον σκοπό αυτό έχουμε υιοθετήσει όλες εκείνες τις πρακτικές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, από τα προϊόντα που εισάγουμε ή παράγουμε, έως τη μεταφορά τους και τη λειτουργία μας. Πιο συγκεκριμένα, η Solgar, ένα από τα μεγαλύτερα Brands τα οποία εκπροσωπούμε στην ελληνική αγορά, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προστασία του περιβάλλοντος έχει υιοθετήσει τις παρακάτω τεχνικές χρησιμοποιώντας:

   • Κεκαθαρμένο νερό
   • Φιλικές προς το περιβάλλον, «πράσινες» ηλεκτρικές συσκευές
   • Συστήματα μείωσης θορύβου & φιλτραρίσματος αέρα
   • 100 % ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια
   • ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας και κουτιά κατασκευασμένα από χαρτόνι φιλικό προς το περιβάλλον

   Αντίστοιχα, όλες οι εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής, οι οίκοι καλλυντικών και προϊόντων υγείας και ομορφιάς που αντιπροσωπεύουμε και όχι μόνο στην ελληνική αγορά χρησιμοποιούν αγνά συστατικά για την παραγωγή των προϊόντων, χωρίς τεχνητά συντηρητικά, αρωματικές ή χρωστικές ουσίες, που δεν δοκιμάζονται σε ζώα και χρησιμοποιούν συσκευασίες 100% ανακυκλώσιμες από γυαλί ή πλαστικό.

   Παράλληλα, κι εμείς στην ISOPLUS συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας για τη μεταφορά των προϊόντων μας προς τους πελάτες φαρμακοποιούς βιοδιασπώμενες σακούλες, ενώ θέλοντας να μειώσουμε το αποτύπωμά μας στην μόλυνση της πόλης, το 2014 μετατρέψαμε τον στόλο των οχημάτων διανομής χρησιμοποιώντας υγραεριοκίνηση.

   Τέλος, στην ISOPLUS εφαρμόζουμε προγράμματα ανακύκλωσης των αποβλήτων που απορρέουν από τη λειτουργία της εταιρείας μας ανακυκλώνοντας:

   1. συσσωρευτές/μπαταρίες μολύβδου
   2. συσκευασίες
   3. χαρτί και πλαστικό
   4. οικιακές μπαταρίες

   Ενημερωθείτε για την διεθνή μας δραστηριότητα πατώτας εδώ: