TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

   Στην ISOPLUS από την αρχή της δημιουργίας μας έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους καταναλωτές αλλά και στους συνεργάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες της υψηλότερης ποιότητας και αξιοπιστίας.

   • Σε επίπεδο διάθεσης & δημιουργίας προϊόντων
   • Σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας
   • Σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος

   Έτσι, οι αποηθηκευτικοί μας χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ώστε τα προϊόντα να αποθηκεύονται και να διατηρούνται αναλλοίωτα έως ότου μεταφερθούν από τα ράφια της ISOPLUS στα ράφια των συνεργατών μας και στη συνέχεια στον τελικό καταναλωτή.

   Επίσης, το 2015 συνεργαστήκαμε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα των ψυκτικών μηχανημάτων κινητών θαλάμων, και μετατρέψαμε τους χώρους φόρτωσης των οχημάτων του στόλου μας σε μονωμένους θαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

   Η εσωτερική μόνωση και η εγκατάσταση των ψυκτικών μονάδων στα οχήματά μας διασφαλίζει πως καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τα προϊόντα μας μεταφέρονται πάντα υπό τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και διασφαλίζουν αναλλοίωτη την υψηλή τους ποιότητα και ασφάλεια. Παράλληλα, ο στόλος μας κινείται με τη χρήση αερίου (LPG), κάτι που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς έχει μειωμένους ρύπους.

   Στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη, η περαιτέρω ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας. Στα πλαίσια αυτά, η ISOPLUS από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria και εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015. Η πιστοποίηση αυτή σχετίζεται με την εφαρμογή συγκεκριμένων προδιαγραφών βάσει προτύπων, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας της επιχείρησης όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Περνώντας με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα στάδια κατάφερε να λάβει την πιστοποίηση αυτή που εκτός της αναγνώρισης που προσφέρει, συνδράμει και στην περαιτέρω βελτίωση της επίδοσης της εταιρίας σε διάφορους τομείς, όπως:

   • Η βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών
   • Η καλύτερη κατανόηση και ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη
   • Η αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και προμηθευτών
   • Η αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της επιχείρησης

   Επιπλέον, φροντίζουμε πάντοτε να ενεργούμε με τέτοιους τρόπους ώστε να παραμένουμε πιστοί στους στόχους μας για συνεχή εξέλιξη και περαιτέρω βελτίωση. Οι ενέργειες μας αυτές περιλαμβάνουν

   • Διάθεση στην ελληνική αγορά περισσότερων νέων και πρωτοποριακών και φυσικών προϊόντων.
   • Σχεδιασμός και ανάπτυξη προϊόντων με βάση τα διεθνή πρότυπα, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες παρέχοντας αποτελεσματικές, προσιτές λύσεις.
   • Διεξαγωγή σεμιναρίων για έγκυρη πληροφόρηση και περαιτέρω εκπαίδευση των συνεργατών μας και των τελικών καταναλωτών των προϊόντων μας
   • Σύσφιξη των σχέσεών μας με την επιστημονική κοινότητα και τους συνεργάτες μας
   • Ενίσχυση της παρουσίας μας με αύξηση του αριθμού των σημείων πώλησης και της ποικιλίας προϊόντων σε αυτά
   • Τόνωση της προβολής και αναγνωρισιμότητας των προϊόντων μας στο ευρύ αγοραστικό κοινό

   Προώθηση της έννοιας του ευ ζήν, δηλαδή της υγιεινής διατροφής, της αξίας της σωματικής δραστηριότητας και της πνευματικής καλλιέργειας, ώστε να επιτύχουμε εσωτερική ισορροπία.

   Γνωρίστε τα προϊόντα μας πατώντας εδώ: