TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
      Δεv βρέθηκαν
      αποτελέσματα
      Η ISOPLUS χορηγός στην 3η Ημερίδα Φαρμακοποιών

      H ISO-PLUS στηρίζει χορηγικά τη διοργάνωση της της 3ης Ημερίδας Φαρμακοποιών με θέμα, Φαρμακείο: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», η διεξαγωγή της οποίας έγινε την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην Αθήνα.

      Η Ημερίδα απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου.

      H ISO-PLUS είχε έντονη παρουσία με όλα της τα στελέχη στη 3η Ημερίδα Φαρμακοποιών . Στο περίπτερο που είχε στηθεί στην είσοδο του χώρου οι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρίας παρείχαν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα της Solgar και για τη νέα σειρά καλλυντικών dr.organic με βιο-ενεργά συστατικά εμπνευσμένη από τη φύση, σε επαγγελματίες του χώρου.

      Με 18 Ομιλίες και 9 Εργαστήρια επικεντρώθηκε σε θέματα Management, Μάρκετινγκ, Διαχείρισης, Επικοινωνίας Υγείας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που πραγματεύεται και το ίδιο το Περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς παρακολούθησαν 2.375 συμμετέχοντες από όλο το Φαρμακευτικό κόσμο.

      Λαμβάνοντας υπόψη τις εξειδικευμένες ανάγκες του σημερινού Φαρμακείου γίνετε αντιληπτό πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι η σωστή οργάνωση εργασίας και διοίκησης προσωπικού, η οργάνωση και προβολή προϊόντων στο χώρο πώλησης και η ανάγκη ιδιαίτερης επικοινωνίας, που απαιτείται από τους Φαρμακοποιούς και την ομάδα τους προς την πελατεία τους.

      Οι στόχοι της Ημερίδας επομένως, είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των Φαρμακοποιών, των βοηθών και συνεργατών τους σε θέματα ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και βελτίωσης της Διοίκησης του Φαρμακείου καθώς και η παρουσίαση λύσεων βελτίωσης της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών για κτίσιμο πιστού πελατολογίου. Επίσης, η δημιουργία των συνθηκών για απευθείας συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Φαρμακοποιούς και τους εργαζόμενους στο Φαρμακείο και τέλος, η ενίσχυση της εξέλιξης και της αναβάθμισης του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.

      Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι η τρίτη φορά στην Ελλάδα, που διοργανώνεται για Φαρμακοποιούς μια Εκπαιδευτική Ημερίδα επικεντρωμένη σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας με τον Πελάτη - Ασθενή, τομείς που δε διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο και καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Φαρμακοποιοί στην καθημερινότητά τους.

      Στο σύνολο των Ομιλιών και των Εργαστηρίων, που αναλυτικά αναπτύχθηκαν από σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις και discussion panels περιλαμβάνεται πλούσια θεματολογία.