TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
      Δεv βρέθηκαν
      αποτελέσματα
      Προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19 από την ISOPLUS

      H ISOPLUS, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους εργαζομένους της, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ανταποκρίνεται άμεσα στις πρόσφατες εξελίξεις της εξάπλωσης του Covid-19 παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, και προχωρά, στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας, στην εφαρμογή σημαντικών μέτρων πρόληψης για τη μείωση της διασποράς του ιού. Πιο συγκεκριμένα:

      Δημιούργησε Πρωτόκολλο Αντιμετώπισης Πιθανού Κρούσματος, εάν και εφόσον υπάρξει στα πλαίσια των εργαζομένων της επιχείρησης.

      Εφάρμοσε την εργασία από το σπίτι (work from home) για το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων της, ξεκινώντας από 16/3/2020 και μέχρι νεοτέρας, βάσει των οδηγιών της ελληνικής κυβέρνησης, του ΠΟΥ και του ΕΟΔΥ. Στόχος της είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων της εταιρίας και πολύ περισσότερο της εφοδιαστικής αλυσίδας για την παροχή Συμπληρωμάτων Διατροφής στα σημεία πώλησης που συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

      Ανέβαλε όλες τις επαγγελματικές εκδηλώσεις & εταιρικές συναντήσεις και αντί αυτών, εφάρμοσε εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας, όπως τη χρήση τηλεδιάσκεψης κ.α.

      Επίσης, ανέβαλε όλα τα προγραμματισμένα εταιρικά ταξίδια για την ασφάλεια του συνόλου των εργαζομένων της.

      Προέτρεψε τη διαμονή κατ’ οίκον σε άτομα τα οποία έφεραν συμπτώματα βήχα, πυρετού κ.α. έως ότου πραγματοποιούνταν εμπεριστατωμένη διάγνωση τους από κάποιον ειδικό υγείας.

      Έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και πρόληψης στους χώρους της εταιρείας, όπως παροχή υλικών ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά χεριών, αντισηπτικά τζελ) για όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες στους χώρους υποδοχής των εγκαταστάσεων της.

      Εντατικοποίησε την καθαριότητα επιφανειών και σημείων που χρησιμοποιούνται συχνά, σε συνεργασία με το προσωπικό καθαριότητας (πόμολα, διακόπτες φωτισμού, διακόπτες ανελκυστήρων, πληκτρολόγια, επιφάνειες γραφείων κτλ).

      Απολύμανε προληπτικά τους χώρους των γραφείων και τον εταιρικό στόλο (εταιρικά βαν) από διαπιστευμένο συνεργείο απολύμανσης – μικροβιοκτονιών.

      Ενημέρωσε για τα μέτρα ατομικής προστασίας και κανόνων υγιεινής και προέτρεψε για την εφαρμογή τους από το σύνολο των εργαζομένων. Επιπλέον, παρείχε ενημέρωση σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να θωρακίσουν τον οργανισμό και παρείχε προϊόντα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού των εργαζομένων της.

      Τέλος, παρείχε και εξακολουθεί να παρέχει συνεχή ενημέρωση σε όλο το προσωπικό για τις νέες εξελίξεις και τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

      Η ISOPLUS θέλοντας να διασφαλίσει την υγεία και την ευρωστία των εργαζομένων της αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καλεί όλους να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα ατομικά μέτρα προστασίας. Παράλληλα τονίζει ότι με το ίδιο αίσθημα υπευθυνότητας και ηθικής που διακρίνει τη λειτουργία της πάνω από 30 χρόνια πλέον, θα συνεχίσει να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους ανθρώπους αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για να προστατεύουν και να βελτιώνουν την υγεία τους, απολαμβάνοντας μια πιο ποιοτική ζωή κάθε μέρα!