TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
      Δεv βρέθηκαν
      αποτελέσματα
      Η ISOPLUS παρουσιάζει το Krill OMEGA-3 της myelements

      Η ISOPLUS με εμπειρία 26 χρόνων στην αγορά των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και με τη βοήθεια της επιστήμης της διατροφής και της φύσης δημιούργησε τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, και παρουσιάζει μία νέα μοναδική τροφή που θα αποτελέσει ένα πραγματικό «εργαλείο» στην επίτευξη υγείας και ευεξίας. Το όνομα της Krill Oil (Έλαιο Κριλ)!

      To Krill OMEGA3, το πρώτο προϊόν της myelements προέρχεται από το ζωοπλαγκτόν Krill Euphausia Superba το οποίο ζει στα κρύα και αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής και αποτελεί μία καθαρή φυσική πηγή πλούσια σε Ω3 λιπαρά οξέα.

      Είναι γεγονός πως για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, απαιτείται η παροχή μιας σειράς θρεπτικών συστατικών, τα οποία πρέπει να διέπονται από μία αρμονική μεταξύ τους σχέση. Έτσι, προκειμένου να έχουμε υγιείς κυτταρικές μεμβράνες και σωστή ορμονική λειτουργία, δεν χρειάζεται μόνο να καταναλώνουμε ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία προσλαμβάνουμε άφθονα μέσω της διατροφής μας, αλλά και ω-3 λιπαρά οξέα, και μάλιστα στη σωστή αναλογία πρόσληψης!

      Βασικό χαρακτηριστικό του Krill είναι η υψηλή περιεκτικότητά του σε Ω3 λιπαρά, EPA και DHA με τη μορφή φωσφολιπιδίων, τα οποία έχουν πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα (απορρόφηση από το λεπτό έντερο και άμεση αξιοποίηση από τις κυτταρικές μεμβράνες). Σε αυτήν κυρίως τη διαφορά οφείλονται και οι μοναδικές επιδράσεις του Krill Oil στην υγεία.

      Πολυάριθμες κλινικές μελέτες δείχνουν πως τα ω-3 λιπαρά, ιδιαίτερα σε μορφή φωσφολιπιδίων, προάγουν την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και τις εγκεφαλικές λειτουργίες, βοηθούν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, ενώ πολύ θετικές είναι οι επιδράσεις τους και στην υγεία των αρθρώσεων. Παράλληλα, μελέτη στοχευμένη στη δράση του Krill Oil στην υπερλιπιδαιμία, έρχεται να αποδείξει πως το Krill oil μπορεί να συμβάλλει στην ουσιαστική μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων και LDL χοληστερόλης («κακή» χοληστερόλη)!

      Παράλληλα το Krill OMEGA3 είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά με κύριο την ασταξανθίνη (φυσική χρωστική που συναντάμε επίσης στον αστακό και στον σολομό και η οποία στη Νορβηγία θεωρείται «ελιξίριο» ομορφιάς), δίνοντάς μας μια τροφή με 300 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δυνατότητα, σε σχέση με τη γνωστή μας βιταμίνη Ε.

      Αυτή λοιπόν η συνδυαστική θετική επίδραση του Krill Oil στο καρδιαγγειακό σύστημα, στις εγκεφαλικές λειτουργίες, στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και στις αρθρώσεις και δεδομένης της ανισορροπίας μεταξύ ω6/ω3 λιπαρών στη διατροφή μας, καθιστά το Krill Oil ως το το συμπλήρωμα που απευθύνεται σε μία πραγματικά μεγάλη μερίδα πληθυσμού στη χώρα μας….

      «Τα στοιχεία που ο σύγχρονος τρόπος ζωής που απολαμβάνω μου στερεί, εγώ τα συμπληρώνω και ισορροπώ από τα προϊόντα myelements.»