TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   SOLGAR

   H Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan στη Νέα Υόρκη και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, για την προάσπιση της υγείας μας. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κύρια χαρακτηριστικά τους την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Πάνω από 450 προϊόντα, σε πάνω από 50 χώρες μέσα από 70 και άνω χρόνια αριστείας.

   H Eπιστήμη της Φύσης
   Από το 1947 έως και σήμερα η Solgar πιστεύει ότι διατηρώντας την υγεία μας μπορούμε να φτάσουμε στις πραγματικές μας δυνατότητες. Και η προσπάθειά μας να παραμένουμε υγιείς θα πρέπει να είναι στάση ζωής, σε ένα ολιστικό και ισορροπημένο επίπεδο. Γι’ αυτό και η Solgar συνδυάζει τη φύση και την επιστήμη, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας συστατικά και δημιουργώντας μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής που μας βοηθούν να διατηρούμε την ευεξία μας!  

   Εγκαταστάσεις & Πρακτικές
   Οι εγκαταστάσεις της Solgar στη Λεόνια της Νέας Υόρκης, πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε επίπεδο εξοπλισμού, παραγωγικών διαδικασιών και ελέγχων, σε όλα τα στάδια της παραγωγής από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και το τελευταίο στάδιο της εκφόρτωσης και της διανομής. Συγκεκριμένα, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ακολουθούνται πιστά οι αρχές της Αμερικανικής Φαρμακοποιίας και οι Πρακτικές Καλής Παρασκευής (GMP's: Good Manufacturing Practices) που θέτουν οι ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η Solgar υπερβαίνει τα τυπικά ποιοτικά κριτήρια με σκοπό να εξασφαλίσει ακόμη υψηλότερης ποιότητας προϊόντα στον καταναλωτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η χρήση συστήματος καθαρισμού του νερού που χρησιμοποιείται στα προϊόντα (USP Water Purification System), το οποίο ενώ δεν αποτελεί τυπική προϋπόθεση βάσει GMP, έχει υιοθετηθεί στα πλαίσια των υψηλών προδιαγραφών  παρασκευής που θέτει η Solgar.

   Τα Ποιοτικότερα Συστατικά για τα Προϊόντα
   Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Solgar αποτελούνται μόνο από πρώτες ύλες της υψηλότερης ποιότητας, και αυτό αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά και σημείο διαφοροποίησης στην αγορά. Σχεδόν όλα τα προϊόντα Solgar είναι απαλλαγμένα από ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και είναι κατάλληλα για vegans και vegetarians. Η Solgar δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα συστατικά στην παρασκευή των προϊόντων της, ενώ προτιμά να αντιμετωπίσει ελλείψεις στα προϊόντα, εάν οι διαθέσιμες πρώτες ύλες δεν ικανοποιούν τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που θέτει.

   Πρώτες Ύλες
   Οι απαιτούμενες πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων της Solgar, που να πληρούν τα υψηλά στάνταρ τα οποία θέτει η εταιρία, είναι δυσεύρετες και η διαδικασία αξιολόγησής τους χρονοβόρα και δαπανηρή. Για την εξεύρεση και προμήθεια των καλύτερων πρώτων υλών, η Solgar διαθέτει ένα μοναδικό δίκτυο ειδικών, που ερευνούν και αναλύουν τις πλέον άριστες πηγές πρώτων υλών ανά γεωγραφική περιοχή μέσω επισταμένων έλεγχων και δειγματοληψιών.

   Ασφάλεια
   Η Solgar επιμένοντας να εξασφαλίζει χωρίς συμβιβασμούς τις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες τις οποίες υποβάλλει σε εξαντλητικούς ελέγχους καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας, δεν θα θυσίαζε ποτέ την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων της στο βωμό εμπορικών κριτηρίων.
   Για την υψηλότερη δυνατή καθαρότητα και την αποφυγή μολύνσεων μεταξύ των προϊόντων, παρασκευάζει την κάθε σειρά προϊόντος ξεχωριστά σε απομονωμένα δωμάτια. Για τη συσκευασία χρησιμοποιεί γυάλινα μπουκάλια που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ το χαρακτηριστικό κεχριμπαρένιο χρώμα των μπουκαλιών χρησιμεύει στο να διατηρείται η δραστικότητα και η σταθερότητα των θρεπτικών συστατικών που περιέχουν τα προϊόντα.
   Επιπλέον, επειδή τα υψηλής ποιότητας διατροφικά συμπληρώματα δεν θα πρέπει να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, η Solgar προσπαθεί να αποκλείσει όσο το δυνατόν περισσότερα αλλεργιογόνα από τις φόρμουλές της.

   Πιστοποιημένη Ποιότητα & Έλεγχος
   Τα εργαστήρια της Solgar διεξάγουν όλους τους ελέγχους των προϊόντων σύμφωνα με τις Πρακτικές Καλής Παρασκευής (GMP's: Good Manufacturing Practices) οι οποίες ακολουθούν τις αρχές της Φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP), της Αυστραλίας (TGA) και της Διεύθυνσης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τα συμπληρώματα διατροφής.
   Κάθε προϊόν της Solgar ελέγχεται για την καθαρότητα, τη σταθερότητα, τον χρόνο αποσύνθεσής του, καθώς και για το ότι πληροί τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα του.
   Αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα της δέσμευσης της Solgar στην αριστεία και στην παρασκευή κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής, καθιστώντας το όνομά της, για εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, συνώνυμο της ανώτατης ποιότητας στα συμπληρώματα διατροφής.

   Solgar Nutrition Research Centre
   Το 1978 η Solgar ίδρυσε το Διατροφικό Ερευνητικό Κέντρο με επικεφαλής τον dr. Richard Passwater, Ph.D. Το Solgar Nutritional Research Centre είναι το πρώτο ερευνητικό κέντρο βιοχημικών ερευνών στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής και θεωρείται ένα σεβαστό επιστημονικό ινστιτούτο με μεγάλη συμβολή σε σημαντικά ερευνητικά θέματα, όπως η αναγνώριση του σεληνίου ως απαραίτητου στοιχείου RDH.
   Η Solgar ήταν η πρώτη εταιρία παγκοσμίως η οποία εφάρμοσε πραγματική Νανοτεχνολογία στα συμπληρώματα διατροφής, εκπληρώνοντας τις φιλοδοξίες και τους στόχους της, δικαιώνοντας παράλληλα τις προσπάθειες και τις έρευνες πολλών ετών. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί βραβεύτηκε, αποσπώντας το 1ο Βραβείο Έρευνας και Ανάπτυξης 2006 Frost and Sullivan.
   Η Solgar συνεχίζει τις έρευνες, παρακολουθεί όλες τις νέες εξελίξεις και παρουσιάζει συνεχώς νέα προϊόντα για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου.

   Εξειδικευμένη Εκπαίδευση
   Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες εκπαίδευσης μίας εξελισσόμενης και απαιτητικής αγοράς, η Solgar φροντίζει για τη δημιουργία επιστημονικών ομάδων και τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι παρέχουν εκπαίδευση, υποστήριξη και ενημέρωση τόσο σε γιατρούς όσο και σε φαρμακοποιούς, διαιτολόγους αλλά και καταναλωτές.
   Το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Solgar ολοκληρώνεται με τη συνεχή επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό μέσω των μέσων ενημέρωσης, της τηλεόρασης και των περιοδικών.

   Η Solgar και το Περιβάλλον
   Η μέριμνα για το περιβάλλον είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Solgar. Χρησιμοποιείται πάντα κεκαθαρμένο νερό και φιλικές προς το περιβάλλον «πράσινες» ηλεκτρικές συσκευές για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με διαφράγματα μείωσης θορύβου, καθώς και ένα σύστημα φιλτραρίσματος αερίων, τα οποία βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
   Η Solgar χρησιμοποιεί γυάλινα μπουκάλια τα οποία είναι 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.
   Όλα τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται ανακυκλώνονται, ενώ ακόμα και τα κουτιά που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία και μεταφορά των προϊόντων αποτελούνται από φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι.  

   Solgar – Μια Εταιρεία με Ουδέτερο Ισοζύγιο Άνθρακα
   Η Solgar παραμένει πάντα φιλική προς το περιβάλλον, καθώς διατηρεί ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Σε συνεργασία με τον οργανισμό Future Forests, η Solgar έχει φυτέψει περίπου 6.000 δέντρα σε φυσικά δάση για την ισοστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται από τα φορτηγά κατά την παράδοση των προϊόντων, αλλά και από τα εταιρικά αυτοκίνητα (οι οποίες έχουν υπολογιστεί από την ECCM – Κέντρο για τη διαχείριση του άνθρακα στο Εδιμβούργο).
   Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.futureforests.com.
   Η Solgar με τον τρόπο λειτουργίας της, από την παραγωγή των προϊόντων της έως και τη διάθεσή τους στην αγορά, και από την αγορά τους από τους καταναλωτές ως την κατανάλωσή τους, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην αριστεία για την παρασκευή και διάθεση κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως.
   Και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους το χρυσό μπουκάλι της Solgar, συμβολίζει παγκοσμίως για εκατομμύρια καταναλωτές την Ανώτατη Ποιότητα στα συμπληρώματα διατροφής.