TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
   Δεv βρέθηκαν
   αποτελέσματα

   MUSTELA

   Η Mustela®, Νο1 μάρκα στη Γαλλία, αποτελεί τον ειδικό στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά και μαμάδες, για πάνω από 60 χρόνια.

   Ειδικότερα, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος, καλύπτοντας κάθε καθημερινή αλλά και εξειδικευμένη ανάγκη. Όλα τα προϊόντα Mustela είναι ασφαλή στη χρήση από την πρώτη  στιγμή της γέννησης κι έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η οποία βασίζεται σε 843 πατέντες & 54 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Περιέχουν 95% φυσικά συστατικά, κατά μέσο όρο, ενώ είναι απαλλαγμένα από parabens, phthalates, αλκοόλ και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Η υπέροχη υφή και μοναδική  μυρωδιά των προϊόντων Mustela δημιουργούν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση!Βρείτε το κατάλληλο Mustela® προϊόν για εσάς και το μωρό σας!

   Δερματολογική εξειδίκευση
   Η Mustela, Νο1 μάρκα στη Γαλλία(1) και ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού δέρματος για πάνω από 60 χρόνια, διεξάγει διαρκώς νέες έρευνες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος των βρεφών. Χάρη σε αυτή τη μοναδική εμπειρία ετών που συνεχώς ενισχύεται από νέες σημαντικές ανακαλύψεις, η Mustela εξασφαλίζει στα βρέφη, τα παιδιά και τις μητέρες τους ακόμη πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας.
   Με την αρωγή των κορυφαίων ειδικών του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires έθεσαν σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα, μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο με πάνω από 10 χρόνια έρευνας, το οποίο είναι αφιερωμένο στο δέρμα των παιδιών από τις πρώτες ημέρες της ζωής τους, για να κατανοήσουν καλύτερα τη φυσιολογία του βρεφικού δέρματος.
   Μέσα από το μοναδικό αυτό ερευνητικό πρόγραμμα EV.E.I.L.S (Evaluation of the Early Infant Life: The Skin), οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires για πρώτη φορά στον κόσμο κατόρθωσαν να αναπαραστήσουν τη μορφολογία του βρεφικού δέρματος στο εργαστήριο, προκειμένου να το διερευνήσουν σε μεγαλύτερο βάθος, σε επίπεδο κυττάρων και γονιδίων.
   1. QuintilesIMS, Pharmatrend Database, Baby Care market, MAT May 2016 σε τεμάχια & αξία, στη Γαλλία

   Δερματολογικές Ανακαλύψεις
   Κατά τη διάρκεια δεκαετούςέρευνας, οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires οδηγήθηκαν σε μία σημαντική ανακάλυψη: το βρεφικό δέρμα διαθέτει έναν πολύτιμο κυτταρικό πλούτο από τη στιγμή της γέννησης, ο οποίος είναι στον μέγιστο αριθμό του, αλλά και εξαιρετικά ευάλωτος, κατά τα πρώτα χρόνια ζωής του μωρού. Αυτός ο εύθραυστος και συνάμα ανεκτίμητος κυτταρικός πλούτος είναι μοναδικός για ολόκληρη τη ζωή του ατόμου και του διασφαλίζει καθ' όλη την πορεία της ύπαρξής του την ανάπλαση και τη διατήρηση της γενικότερης ισορροπίας του δέρματός του.
   Παράλληλα ο δερματικός φραγμός μέχρι την ηλικία των 2 ετών, δεν έχει ακόμα ωριμάσει πλήρως, επομένως είναι πολύ ευάλωτος στους καθημερινούς εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, δεν είναι ακόμα ικανός να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο ενυδάτωσης, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.
   Αυτές οι ανακαλύψεις οδήγησαν στη δημιουργία της νέας γενιάς προϊόντων Mustela® για μωρά και παιδιά, σχεδιασμένα με Avocado Perseose®, ένα πατενταρισμένο φυσικό ενεργό συστατικό κατάλληλο για να ανταποκρίνεται στις καθημερινές αλλά και τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος του μωρού. Πιο συγκεκριμένα, προστατεύει τον δερματικό φραγμό και το κυτταρικό απόθεμα των επιδερμικών βλαστοκυττάρων των νεογέννητων2, ενώ παράλληλα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και συμβάλλει στην ανάπτυξη του δέρματος του μωρού.

   2.Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη νεογνική μονάδα εντατικής θεραπείας.

   Ιστορία ασφάλειας & ευθύνης
   Η Mustela® είναι αφοσιωμένη στην υγεία και την ευεξία του παιδιού από τη γέννηση, και της μητέρας από την αρχή της εγκυμοσύνης, δημιουργώντας προϊόντα με κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια κάτω από παιδιατρικό και δερματολογικό έλεγχο, με φόρμουλες υποαλλεργικές(1) και υψηλής ανεκτικότητας από την πρώτη στιγμή της γέννησης(2).

   Εξειδικευμένες και προσεκτικά σχεδιασμένες φόρμουλες(3)
   Για την προσεκτικό σχεδιασμό και δημιουργία των εξειδικευμένων φορμουλών μας, φροντίζουμε να γίνεται σε όλα τα προϊόντα μας:

   • Αυστηρή επιλογή συστατικών, επικυρωμένη από μία επιτροπή ειδικών επιστημόνων και ένα εξειδικευμένο, ανεξάρτητο τοξικολογικό εργαστήριο.
   • Αποκλεισμός όλων των αμφισβητούμενων συστατικών, και όχι μόνον όσων απαγορεύονται από τους κανόνες που ισχύουν στον τομέα των καλλυντικών και των αρωμάτων, ως ανταπόκριση στις ανησυχίες των γονέων(4)
   • Χρήση 92% φυσικών συστατικών κατά μέσο όρο στα προϊόντα Mustela® για μωρά και παιδιά με κανονικό και ξηρό δέρμα.
   • Εγγύηση ανεκτικότητας απο τη στιγμη της γέννησης(2)

   Κάθε μία από τις φόρμουλες Mustela® υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους:
   • Σε μοντέλα ανακατασκευασμένης επιδερμίδας μωρού και παιδιού.
   • Σε πραγματικές συνθήκες χρήσης υπό δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη σε ομάδες μωρών, συμπεριλαμβανομένων και μωρών ηλικίας κάτω του ενός μήνα.

   Υπεύθυνη προσέγγιση εδω και πάνω απο 10 χρόνια
   Στην καρδιά της στρατηγικής της Mustela® συμπεριλαμβάνονται δύο μεγάλες δεσμεύσεις:
   • Η αειφόρος ανάπτυξη, μέσω της διαχείρησης του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αντίκτυπου των δραστηριοτήτων της, από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι το τέλος της διάρκειας ζωής των προϊόντων.
   • Η υποστήριξη των μελλοντικών και νέων γονέων, παρέχοντάς τους με διαφάνεια λεπτομερή πληροφόρηση για τα προϊόντα.

   (1) Σχεδιασμένα για την ελάχιστοποίηση της πιθανότητας αλλεργικών αντιδράσεων. - (2) Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη νεογνική μονάδα εντατικής θεραπείας. - (3) Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις εξειδικευμένες φόρμουλες Mustela®στο www.mustela.com.gr. - (4) Ευρωπαϊκή οδηγία 2003/15.