TOP

Επιτυχής Σύνδεση!

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

X

Σημείωση

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι ενδεικτική, συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά των προϊόντων και προκύπτει από τους ισχύοντες ισχυρισμούς υγείας και διατροφής για τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η κατηγοριοποίηση δεν αφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο πρόληψης ή αγωγής ανθρώπινης νόσου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ISOPLUS
      Δεv βρέθηκαν
      αποτελέσματα
      Η  βράβευση της ISOPLUS Α.Ε. ως «GREEK BUSINESS CHAMPION» στους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

      Η ISOPLUS A.E. διακρίθηκε ως «GREEK BUSINESS CHAMPION», στα βραβεία-θεσμό στο ελληνικό επιχειρείν «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», επισφραγίζοντας έτσι τη σταθερή ανοδική της πορεία και ανάπτυξη καθώς και τη συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία.

      Η εκδήλωση που διοργανώθηκε για 7η χρονιά από την DIRECTION BUSINESS NETWORK έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 στο Γκολφ της Γλυφάδας. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά επιβραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνίστησαν στην ελληνική οικονομία, καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των τελευταίων ετών, τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική οικονομία. Τα βραβεία που απονέμονται βασίζονται στους αριθμούς, οι οποίοι αποτυπώνουν απόλυτα τη δυναμική και την αξία των Πρωταγωνιστών και προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία των δημοσιευμένων ισολογισμών των εταιριών. Παράλληλα, λαμβάνεται υπόψιν και η γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

      Έτσι, η ISOPLUS A.E. βραβεύτηκε ως «GREEK BUSINESS CHAMPION», για τα αποτελέσματα που επέδειξε κατά τις οικονομικές χρήσεις 2020 vs. 2019, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ηγετική της θέση στον κλάδο του φαρμακείου στον οποίο πρωταγωνιστεί πάνω από 35 χρόνια με δραστηριότητα στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και εξελίσσεται και στον τομέα της καλλυντικής φροντίδας. Μέσα από την πορεία της και τα αποτελέσματά της, κατάφερε να αναδειχθεί ως μια από τις εταιρίες-πρωταγωνιστές που στοχεύει τόσο στην συνεχή ανάπτυξη της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, όσο και στην συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας μας και κατ’ επέκταση και στην ελληνική κοινωνία.

      Ο κ. Γεώργιος Κωτσιόπουλος, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUS Α.Ε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η διάκριση της εταιρίας μας στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας με τη βράβευσή μας στην κατηγορία GREEK BUSINESS CHAMPION. H ISOPLUS A.E. εδώ και πάνω από 35 χρόνια, διανύει μια επιτυχημένη ανοδική πορεία, μέσα από σταθερά βήματα, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους μας. Όλη αυτή η προσπάθεια χρόνων, αναγνωρίζεται σήμερα μέσα από το βραβείο αυτό που εκτός από μια μεγάλη διάκριση για την εταιρία μας, αποτελεί και μια ένδειξη της συνεισφοράς που μπορεί να έχει κάθε επιχείρηση στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επιχειρούμε με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό».